Praat eens met een expert

Flexfirm werkt al jaren voor grote en kleine communicatiebureaus in Nederland. We bemiddelen art directors, copywriters, strategen, designers, accountmensen, producers en iedereen in digital. 

Zoek je een (andere) baan? Heb je behoefte aan een goed gesprek over waar je staat in je loopbaan en welke mogelijkheden er zijn? Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Ik zoek een andere baan

We komen graag met je in contact als je een andere baan zoekt. We zijn benieuwd naar je CV en je werk, en wat je precies zoekt. Stuur ons een mail, waarin je jezelf introduceert. Dan nemen we contact met je op en bekijken we samen of het nuttig is elkaar op korte termijn te ontmoeten.

Stuur een mail naar Vincent Mispelblom Beyer.

Ik zoek een goede coach

 Coaching? Je weet dat het anders kan, en dat wil je ook, maar toch houd je vast aan het oude. Herkenbaar? Dan is het belangrijk om patronen te doorbreken en nieuwe gewoontes te creëren. Met coaching kan dat. En bij ons ben jij aan het juiste adres.

In acht sessies leer ik je oude gewoontes achter je te laten en nieuwe te ontwikkelen. Hierdoor krijg je meer voldoening en plezier in je werk. De volgende stap is dit ook zelfstandig te kunnen doen. Dat leer ik je ook, zodat je na de coaching het heft in eigen handen houdt.