Art Director Retail

Art Director Retail voor een bureau in Oost-Nederland

Wat wordt je geboden?
Een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Een prettige en inspirerende werkomgeving? Hier vind je het. Bij dit bureau krijg je de kans te werken op nationaal bekende accounts. Bij deze afwisselende functie hoort een marktconform salaris, en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (w.o. een goede pensioenregeling) en last but not least de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, interne bijeenkomsten etc.).

Wat kan je gaan doen?
Ben je een denker met creatieve skills die geweldige concepten voor onze opdrachtgevers gaat bedenken? Wil je prijzen winnen voor onze opdrachtgevers door goed werk te maken voor de mooiste retailmerken van Nederland? En ben je ook nog eens hongerig naar de nieuwste ontwikkelingen en trends? Dan ben jij de Art Director die we zoeken. Samen met je collega’s binnen het creatieve team en met opdrachtgevers bedenk je pro-actief en op basis van briefings opvallende en creatieve concepten. Bij onze opdrachtgevers staat traffic en conversie hoog op de verlanglijst dus daar weet jij met je ideeën prima invulling aan te geven. Je bent betrokken bij online strategie en concepten- en campagne ontwikkeling. Je bent goed in het uitwerken en doorvertalen van bestaande ideeën en concepten, maar liever nog het vernieuwen, verbeteren en ontwikkelen van concepten. Je bent goed in het begeleiden van designers, en bent een sparringpartner van de Creative Director. Verder neem je deel aan klantenmeetings, presentaties en pitches.

Waar kan je dat gaan doen?
Dit bureau heeft meerdere vestigingen in Nederland. De hoofdvestiging is bij Arnhem. Het werkt als partner voor themabureaus en nationale en internationale adverteerders. Met een heleboel ervaring en ruim 100 mensen (verdeeld over 3 vestigingen) in dienst, wordt er dagelijks gewerkt aan de meest uiteenlopende producties. Het werk varieert van print, audiovisueel, fotografie en online. Het bedrijf heeft state-of-the-art studio’s, in house designers, DTP-ers, fotografen, producenten, front-end developers, postproductie, styling en decorbouwers tot haar beschikking. Het bureau groeit en heeft meer mensen nodig om al het werk te verstouwen.
Je hebt veel ervaring in retail. Dat is echt jouw gebied. Je bent gedreven en resultaatgericht. Je snapt dat humor, flair, charmes of andere wapens in de strijd het verschil maken. Je voelt wat klanten willen en bent overtuigend bij weerstanden en kansen. Als geen ander weet je door samenwerking veel meer te bereiken. Je denkt groot, neemt soms risico’s, toont ownership, voelt je verantwoordelijk voor de business en straalt een hoge dosis energie uit.

Wat kan je bieden?

 • een MBO-plus werk- en denkniveau
 • twee à drie jaar ervaring in een soortgelijke functie in een creatieve, crossmediale omgeving
 • de kunde om concepten om te zetten naar verrassende, effectieve en aansprekende vormgeving
 • een sterk gevoel voor tekst
 • goede kennis van InDesign, Illustrator en Photoshop
 • crossmediale denkvermogen;
 • en als laatste: affiniteit met (online) video

Opleiding en werkervaring
Je beschikt over:

 • minimaal 3 jaar werkervaring in de (retail-)communicatiewereld;
 • uitgebreide kennis van print, fotografie, AV, online en print;
 • een goed commercieel en strategisch inzicht;
 • kennis van, en inzicht in actuele ontwikkelingen en trends in je vakgebied;
 • conceptuele denkkracht;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal goed.

Wat kan je nu doen?
Als jij het bent wie wij zoeken, stuur dan vandaag nog je motivatie en voorbeelden van je werk op naar Vincent Mispelblom Beyer: Vincent@flexfirm.nl

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)