Audiovisueel Producer

We zoeken een Audiovisueel Producer voor een Content Creatiebureau.

Wat kan je verwachten?
Onze opdrachtgever is een bureau voor contentcreatie en werkt voor bekende nationale én internationale klanten. Hoewel het nog jong is werken er al zeven mensen is een gezellige en ontspannen sfeer. Het bureau pitcht op nieuwe klanten en boekt daar succes mee.
Hoog tijd voor versterking, dus. Hier staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten. Daarnaast: uitdaging en afwisseling; een marktconform salaris; prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, laptop, telefoon en de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, interne bijeenkomsten etc.).

Wat kan je gaan doen?
Als Audiovisueel Producer ben je verantwoordelijk voor het volledige productieproces van omvangrijke en kwalitatief hoogwaardige filmproducties. In samenwerking met creatie stel je planningen en budgetten op, en zorg je ervoor dat er binnen deze planningen en budgetten geleverd wordt.

Waar kan je dat gaan doen?
Dit bureau is gevestigd in de buurt van Arnhem. Het werkt voor bekende merken, en groeit als kool! Binnen een hechte ploeg wordt er gestreefd naar topkwaliteit. Naast film komen ook VR en AR aan bod, en CGI en animatie.

Wat kan je bieden?
Je hebt je studie Media Entertainment Management afgerond, en hebt nu een jaar relevante werkervaring. Of je hebt het vak in de praktijk geleerd, en hebt zo’n vier jaar relevante werkervaring. Je weet hoe je moet plannen en budgetteren, en hoe je produkties binnen planning en budget moet afleveren. Vanaf de briefing tot de oplevering ben jij het die zorgt dat alles op rolletjes loopt. Als producer kun je volledig zelfstandig werken, zowel in de organisatie als in de administratie van je projecten.
In deze jonge en dynamische werkomgeving weet jij het hoofd koel te houden en met heldere communicatie het de projecten te leiden. Je stuurt de betrokken teamleden aan, zoals editors, DOP’s, stylisten, decorbouwers en beeldbewerkers.

Het huidige medialandschap is bekend terrein voor je. Je hebt gedegen en up-to-date kennis van filmtechnieken. Je bent een sparringpartner voor je collega’s. Je controleert de output en stuurt bij. Je bent goed met cijfers, processen, planningen. Je hebt ervaring in het werken met grote opdrachtgevers. Je hebt een sterke drive en bent nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Je beschikt over uitstekende plannings- en communicatieve vaardigheden.

Wat kan je nu doen?
Als jij het bent wie wij zoeken, stuur dan vandaag nog je CV en je motivatie naar Vincent Mispelblom Beyer: vincent@flexfirm.nl

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)