Bureauselectie

Vind het communicatiebureau dat bij je past

Communicatie- en reclamebureaus zijn er om jouw bereik en impact te vergroten en dit kan op duizend-en-één manieren. Hoe bereik en overtuig je jouw doelgroep in het huidige medialandschap? Elk bureau heeft zijn eigen specialisme, maar welk specialisme draagt bij aan jouw succes? En voor welke vorm van communicatie is jouw doelgroep het meest ontvankelijk? Succesvolle communicatie komt voort uit de samenwerking met een bureau dat hier 100% op aansluit. De vraag is: Hoe vind je dat bureau? Flexfirm is gespecialiseerd in het matchen van adverteerders met de juiste communicatiebureau’s of communicatiespecialisten. Interesse? Neem contact met ons op.

Je gaat op zoek naar een nieuw communicatiebureau…

Er is in Nederland erg veel keuze in communicatiebureaus. Er zijn designbureaus, digitale bureaus, mediabureaus (met én zonder eigen creatieve afdeling), contentmarketingbureaus, communicatie-adviesbureaus, en retailbureaus. Ze zijn er groot en klein, en er komen elk jaar veel nieuwen bij. Welk bureau vertrouw jij jouw communicatie toe, of werk je toch liever met gespecialiseerde freelancers of freelance collectieven?

Het vinden van een communicatiebureau is vakwerk

Gelukkig kunnen wij je dat werk uit handen nemen. Wij komen al meer dan 20 jaar over de vloer bij bijna alle bureaus in Nederland. Daar zijn we niet alleen in de directiekamer, maar ook op de werkvloer te vinden. We kennen de communicatiewereld als onze broekzak, en hebben er een specialiteit van gemaakt precies dat ene bureau te vinden dat bij onze opdrachtgever past.
De voordelen van het werken met Flexfirm op een rij:

 • We kennen de communicatiewereld door en door.
  Al meer dan 20 jaar lang zijn wij kind aan huis bij de communicatiebureaus in Nederland. Wij weten wie waar werkt, en wat ze kunnen.
 • We zijn ervaren met pitches.
  We hebben er al veel begeleid, en kennen alle adders onder het gras.
 • We nemen je het werk uit handen.
  Een selectietraject neemt veel werk met zich mee. Oriëntatie, het bezoeken van meerdere bureaus, de intensieve contacten met de geselecteerde bureaus, we doen het allemaal voor je.
 • We zijn objectief.
  Werken met ons schakelt de subjectiviteit in het proces uit. Ons belang is het om jou aan het juiste bureau te kunnen koppelen. Alleen daar worden wij op afgerekend.

Enthousiast geworden en een keer vrijblijvend sparren over het vinden en selecteren van het juiste communicatiebureau?
Neem contact met ons op voor een afspraak:

M: 06-54796251
E: vincent@flexfirm.nl