Coaching

Coaching versterkt headhunting

Flexfirm is ook als coach actief. Deze activiteit voort uit onze visie op het werk dat wij doen als headhunter: het plaatsen van kandidaten is slechts een onderdeel van onze activiteiten. Hoe zit dat?

Onze missie is het optimaal laten presteren van kandidaten en opdrachtgevers. Immers, alleen de juiste kandidaten kunnen een relevante meerwaarde leveren aan een bureau. Wij zijn voortdurend is gesprek met kandidaten in de markt. Mensen die op een kruispunt in hun carrière staan: welke afslag gaan ze nemen? Kiezen ze voor een nieuwe baan of blijven ze juist zitten? Ze stoeien met werkgerelateerde vragen waar ze het antwoord niet op kunnen vinden. Samen met ons lukt dat echter wel.

Wij geloven in een heel praktische benadering van coaching. We leggen niets op, we sturen niet naar een antwoord. Noch verliezen we ons in theoretische modellen en spirituele sessies. Samen met de kandidaat werken we aan het verkrijgen van inzichten die relevant en toepasbaar zijn voor de toekomst van de kandidaat. Dat verhoogt het werkplezier en doet de performance toenemen.
Dit is een essentieel aspect van headhunting. Immers, alleen een kandidaat die precies weet wat hij of zij wil kunnen wij met een gerust hart aan een nieuwe werkgever voorstellen. Maar er is meer.

Flexfirm heeft diverse coachingsvormen waar je uit kunt kiezen.

 • Coaching voor Starters
  Beginnen aan een nieuwe baan vereist volop aanpassingen. Wennen aan nieuwe verwachtingen, nieuwe taken, nieuwe mensen… Zeker in een leidinggevende positie, waar vol spanning naar de eerste acties wordt uitgekeken, kan dit lastig zijn. In zo’n situatie kan hulp van een ervaren sparringpartner – die de kandidaat en het bureau goed kent – uitkomst bieden. Flexfirm biedt hiervoor een speciaal coachingstraject, verspreid over enkele sessies, zodat de integratie optimaal verloopt. Strak van start!
 • Coaching voor Junioren
  Flexfirm is er niet alleen voor de gevestigde namen, maar helpt ook de aanstormende talenten. Zo zijn we actief met opleidingen, organisaties én bieden we persoonlijke begeleiding. Want hoe kies je je eerste of volgende stap en welke bureaus zijn interessant voor je? Wil je een kleine rol spelen in een groot bureau, of een grote rol in een klein bureau? En hoe presenteer je je? Wat hoort er in je portfolio? Allemaal vragen waarop Flexfirm goede antwoorden heeft.
 • Coaching voor Creative Directors
  In het reclamevak is het managen van een creatieve afdeling, en de verantwoording voor alle creatieve output, wellicht de zwaarste taak. De Creative Director moet opkomen voor de creatieven, diplomatiek zijn in de boardroom en ondertussen mooie concepten ontwikkelen. Dan kan een goede sparringpartner met kennis van zaken – een coach die er onafhankelijk in staat – een uitkomst zijn. Daarom biedt Flexfirm intensieve coaching-trajecten voor beginnende Creative Directors. Dat leek ons dan weer een goed concept.
 • De Carrière APK
  Je zit al wat jaartjes op dezelfde plek en de routine sluipt erin. Het knaagt. Je wilt jezelf weer uitdagen… nieuwe kennis opdoen… voor andere klanten werken. Maar waar liggen je kansen? Wat zijn je kwaliteiten en wat je uitdagingen? En niet te vergeten; wat kun je er financieel op vooruit gaan? Dat is soms lastig inschatten en te veel om je heen vragen, maakt verdacht. Daarom biedt Flexfirm Carriere-APK; een uitgebreide update die je precies vertelt hoe de vlag erbij hangt en wat voor jou de volgende stap kan zijn. Ook kan het zijn dat je al langer in de reclamewereld werkt en ontdekt dat je het binnen de huidige bureauwereld niet tot je pensioen wilt of kunt volhouden. Ook dan kan het prettig zijn om te kijken waar de kansen voor de toekomst liggen. In enkele sessies coachen we je naar een oplossing die een praktisch handvat biedt.

Wie coacht?
Vincent Mispelblom Beyer is al jaren gesprekspartner voor opdrachtgevers en kandidaten in de communicatiebranche. Om zijn rol in de bemiddeling van professionals te verdiepen ging hij zich verdiepen in het fenomeen coaching. In 2009 volgde hij de opleiding “Coaching van loopbaan en levensvragen” aan de Coaching Academy International. Daarna volgde een specialisatie in ”persoonlijkheidsleer” (2010) en “Human Performance Management” (2014). Door het vrijwilligerswerk dat hij deed bij De Kindertelefoon volgde hij een opleiding gespecialiseerd in “Gespreksvoering”(2015) , gevolgd door “Mindfulness Based Optimaal Welzijn voor Professionals” (2016). In 2017 rondde hij de verdiepende opleiding “Lifecoaching voor Professionals SPHBO” af, die hij volgde bij Atma – Instituut voor Psychodynamiek.

Enthousiast geworden en een keer vrijblijvend sparren?
Neem contact met ons op voor een afspraak:

M: 06-54796251
E: vincent@flexfirm.nl