Concept Engineer

We zoeken een Concept Engineer voor een Designbureau

Wat kan je gaan doen?
Voor een internationaal bekend designbureau, bekroond en gespecialiseerd in mobility design, zoeken we een ervaren engineer. In een klein en hecht team werk je mee aan innovaties, schijnbaar simpele oplossingen die voortkomen uit een langer creatief proces en doordachte, complexe strategieën. Oplossingen die in aanmerking komen voor internationale designprijzen, zoals bij dit bureau al vaker voorkwam.

Waar kan je dat gaan doen?
Dit in de Betuwe gesitueerde designbureau telt nu zo’n tien mensen, en heeft de sporen ruimschoots verdiend in mobility design. Een zitje voor op een fiets, de buitenkant van een bus, een fiets, een kinderwagentje, en een kruiwagen: een breed scala van producten. Allemaal verbonden door hetzelfde element: mobiliteit. Doordacht en innovatief design.

Wat kan je bieden?

  • Je hebt bij voorkeur een achtergrond in design, met een passie voor mobiliteit in de brede zin van het woord.
  • Je hebt ervaring met juvenile productontwikkeling (zoals kinderwagens en autostoelen voor peuters), maar de fietsindustrie kan net zo relevant zijn.
  • Je bent goed in het parametrisch modeleren in Solid Works, beschikt over de nodige schetsvaardigheden.
  • Je bent goed in prototypebouw, en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, niet alleen in het Nederlands maar ook in het Engels. Kan je het ook in het Duits is dat een pre.
  • Je beschikt over up to date materiaalkennis, en productie- en proceskennis van consumentenproducten.
  • Je opleiding genoot je op een IPO of een TU.

Wat wordt je geboden?
Deze functie biedt je alle mogelijkheid je verder te ontplooien en initiatief te tonen. De functie kent een goede en marktconforme salariëring, en is voor minimaal 32 uur per week.

Wat kan je nu doen?
Als jij het bent die wij zoeken, stuur dan vandaag nog je motivatie en CV naar Vincent Mispelblom Beyer: vincent@flexfirm.nl
Voeg een motivatie toe waarom juist jij voor deze vacature in aanmerking komt.

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)