Content creator

Flexfirm zoekt een Content creator

Voor een bureau in Amstelveen zijn we op zoek naar een moderne ‘multi skilled’ creator, met een brede media-kennis.
De lengte’s, de KB,s de formaten van Instagram en FB kennen voor jou geen geheimen. En je weet wat scoort en wat niet. Je hebt een gevarieerde skillset en je legt de lat erg hoog en kan binnen de kaders van een merk werken. Je bent iemand die niet wacht op de opdracht, maar initiatief neemt.

Kortom; een content maker. Liefhebber van design, film en animatie. Misschien film of fotografeer je wel zelf? In ieder geval ben je achter de knoppen snel en goed, maak je van weinig heel veel, van wat statisch is een animatie en van film maakt je een virale hit. Je houdt van de variatie en van de tastbare resultaten in je job en je leert continue bij. Je bent flexibel genoeg om in een jonge, dynamische omgeving aan verschillende projecten tegelijk te werken.

Over jou
Je bent initiatiefrijk, ambitieus en innovatief. Daarnaast gepassioneerd, zelfstandig, zorgvuldig en flexibel. Je hebt gevoel voor onderscheidende en geïntegreerde merkbeleving. Een grafische/audiovisuele opleiding heb je op minimaal MBO niveau gevolgd, eventueel ben je ‘self-made’. Je hebt aantoonbare skills van de gangbare Adobe programma’s (InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects, Premiere Pro) en minstens 3 jaren relevante werkervaring opgedaan bij een social bureau.
Ervaring met de diverse productieprocessen (Digital, film, fotografie) en kennis van de laatste online-ontwikkelingen (web / social / display) zijn vanzelfsprekend.

Wat kun je van ons verwachten?
Het bureau waar wij voor zoeken heeft een jong, hecht team van creatieve, ambitieuze professionals. Hier staan verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en groei centraal. In jouw rol krijg je veel vrijheid om deze in te vullen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je kennis internationaal te ontwikkelen binnen het netwerk waar dit bureau onderdeel van is. Naast prima salarisvoorwaarden en een persoonlijk ontwikkelbudget wordt je een cultuur geboden van hard werken en veel lachen. Je krijgt een Apple Macbook om op te werken en een heerlijke verse lunch. Een mooie kans om te werken voor leuke en grote merken, waarin jij jezelf kunt ontwikkelen!

Tot snel
Solliciteer dan direct en stuur je CV en voorbeelden van je werk naar Vincent Mispelblom Beyer Vincent@flexfirm.nl

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)