Copy Creative Social

We zoeken een Copy Creative voor bijzonder Amsterdams social bureau

Wat kan je gaan doen?
Als Copy Creative wordt je de werkpartner van de Creative Lead van dit bijzondere bureau. Bijzonder, omdat je hier niet de doorsnee opdrachten zult vinden. Dit bureau streeft naar het maken van communicatie die waardevol is, die waarde kan toevoegen aan onze leefomgeving. In deze tijd van prikkels en overdadige informatie, zo redeneert dit bureau, win je alleen nog de aandacht als je ook écht iets wezenlijks te melden hebt.

Waar kan je dat gaan doen?
Dit bureau is gevestigd in het hart van Amsterdam. Met zo’n twintig collega’s wordt er gewerkt aan strategische campagnes, content en optimalisatie. Werk dat werkt, en er goed uitziet, en nog recent in de prijzen viel.

Wat kan je bieden?
Samen met onze Creative Lead (art) zorg je ervoor dat strategische briefings worden vertaald naar creatieve concepten, van online activaties tot offline campagnes. Social, digital, offline, je weet er je weg en je kan er een Big Idea voor bedenken.

  • Je hebt vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt een HBO/WO-denkniveau.
  • Je kunt werken binnen een dynamische omgeving waar een opdracht zich voortdurend blijft ontwikkelen
  • Als laatste: je hebt een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Wat kan je nu doen?
Als jij het bent wie wij zoeken, stuur dan vandaag nog je motivatie en voorbeelden van je werk naar Vincent Mispelblom Beyer: vincent@flexfirm.nl

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)