Creatief Team

Creatief Team dat digitale grenzen wil gaan verkennen

Voor een groot bureau in Amsterdam zijn we op zoek naar een Creatief Team. Dit bureau is full service, en stelt digital in het hart van alles wat zijn maken. Dat zijn concepten, digitale ecosystemen, content – hier wordt innovatieve digitale technologie gemengd met advertising en storytelling. Alles om met de consument in gesprek te komen, om ze te laten ervaren en te raken. Dat vereist cross-mediale oplossingen. Dit bureau is aan het groeien met Nederlandse en internationale klanten. Het is druk, maar er is altijd ruimte om je hier te ontwikkelen.

Wat mag je verwachten?
Dit is jullie kans om op een zeer afwisselend portfolio van klanten te werken. En voor deze klanten wordt in de volledige breedte van het digitale domein gewerkt. En dat bij een bureau dat bekend staat om zijn digitale innovaties. Je komt te werken in een enthousiast, creatief en jong team. Wat is er nog meer?

  • Een inspirerende en creatieve werkomgeving.
  • Internationale doorgroeimogelijkheden;
  • Goede trainings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • Veel eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Een heerlijke werkplek in Amsterdam;
  • Georganiseerd sporten na werktijd;
  • Bijeenkomsten, feesten, partijen en uitjes, je zal je niet vervelen…

En wat wordt er van jullie verwacht?
In jullie werk zien we niet alleen de goede ideeën, we zien ook de perfecte uitwerking. Jullie werk gaat van de gebaande paden af, en verkent nieuwe mogelijkheden. De klanten voor wie jullie komen te werken vragen daar ook om. Jullie kunnen hier werken bij een bureau dat voortdurend in transitie is, meebewegend op alle ontwikkelingen in communicatie. Dat vergt nieuwsgierigheid en de wil je steeds te vernieuwen. Daarnaast: jullie hebben zo’n vier jaar relevante werkervaring in de (digitale) communicatie en een portfolio om dat te staven. Behalve het creatieve is ook het ambachtelijke bij jullie in orde: copy, begeleiding van derden, het is bij jullie in goede handen.

En nu?
Zijn jullie minimaal 32 uur per week beschikbaar, ambitieus en willen jullie jezelf ontwikkelen? Stuur dan snel een bericht naar Vincent Mispelblom Beyer, vincent@flexfirm.nl Vergeet niet jullie CV en het recente werk bij te voegen.

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)