Creatieve Directie (Team)

Creatieve Team dat digitale grenzen wil gaan verkennen

Voor een bekend (en beroemd) digitaal bureau in Amsterdam zijn we op zoek naar een Creatieve Directie. Bij voorkeur een team. Dit bureau is digital, en full service. Dat zijn concepten, digitale ecosystemen, content – hier wordt innovatieve digitale technologie gemengd met advertising en storytelling. Alles om met de consument in gesprek te komen, om ze te laten ervaren en te raken. Dat vereist cross-mediale oplossingen. Dit bureau is aan het groeien met Nederlandse en internationale klanten, en maakt deel uit van een grote keten van bureaus. Het is druk, maar er is altijd ruimte om je hier te ontwikkelen.

Wat mag je verwachten?

In deze veeleisende baan ga je werken op zowel lokale als internationale klanten. Jullie werken samen met de onder jullie verantwoordelijkheid vallende creatieve teams, en stemmen af met de Executive Creative Director. In het bureau ben je omringd met strategen, project managers, en accountmensen, buiten het bureau zijn er je klanten, die innovatieve concepten en big ideas verwachten. Maar er is meer. Zo zijn er mogelijkheden genoeg om jezelf te ontwikkelen, door trainingen en opleidingen. Het bureau kent een eigen, internationaal georiënteerd kennisplatform. Er zijn internationale bijeenkomsten waar je kunt leren van al je collegae.
En na het werk biedt het bureau gelegenheid om te sporten.

En wat wordt er van jullie verwacht?
We zoeken mensen met een behoorlijke staat van dienst. Onderscheiden en genomineerd, het gemaakte werk valt op door de onverwachte keuzes die gemaakt zijn. Natuurlijk is jullie kennis van alle recente ontwikkelingen in jullie vakgebied up to date, voor zover jullie niet voor de troepen uit lopen. Jullie weten de onder jullie verantwoordelijkheid vallende teams te bezielen en hun werk én functioneren op een hoger niveau te tillen. Direct klantencontact is voor jullie vanzelfsprekend. Jullie opstelling in het bureau is pro-actief, jullie denken graag mee over hoe het bureau nog beter kan opereren.

En nu?

Zijn jullie ambitieus en willen jullie jezelf ontwikkelen? Stuur dan snel een bericht naar Vincent Mispelblom Beyer, vincent@flexfirm.nl
Vergeet niet jullie CV en het recente werk bij te voegen, want onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)