Creative Accountmanager

We zoeken een Creative Account Manager voor een Live Communicatie bureau.
Event, beurs- of congrespresentatie is de core business van dit bedrijf. Nu zit het nog in Leiden, in de zomer verhuist het naar Utrecht.

Wat kan je gaan doen?
Samen met een team van creatieven ben jij eindverantwoordelijk voor het bedenken, uitwerken, vormgeven en wereldwijd realiseren van aantoonbaar succesvolle event & exhibition campagnes. Van de selectie van de locatie of beurstitel tot en met het bespreken van de resultaten. Van de presentatie op een beurscongres van 10 m2 in Qatar tot en met een event van 7.000 m2 voor MBO scholieren in Amsterdam. Van een netwerk event voor een financieel dienstverlener tot en met een experience center voor een producent van biologische bestrijdingsmiddelen.

Waar kan je dat gaan doen?
Dit is een buitengewoon innovatief bedrijf, dat een heel open structuur kent. Vanuit de kracht van Live Communicatie bewijst het steeds weer dat elk bedrijf, elke organisatie, aantoonbaar succesvoller kan zijn met de deelname aan een beurs of de organisatie van een event. Hoe? Door te werken vanuit een drietal bouwstenen:

  • Touch: activaties die de doelgroep in het hart raken en een herinnering meegeven.
  • Smart: creatief, technisch en logistiek slimme, duurzame oplossingen die de activatie ondersteunen
  • Grip: efficiënte organisatie, coördinatie & planning van alle werkzaamheden.

Dit bedrijf maakt gebruik van de modernste technieken om consumenten te bereiken. Hologrammen en 3D-printing zijn daar een voorbeeld van, maar denk ook aan virtual reality, event apps, facial coding en beacons. Daarmee loopt het in deze industrie onbetwist voorop.

Wat kan je bieden?
Deze functie doet een beroep op je creatieve- en account kwaliteiten én je sales prestaties. Je weet het concept van live communicatie uit te dragen, en de relatie met je klant te optimaliseren. Je kunt je inbreng in het creatieve proces geven, om samen met creatie tot realisatie van alle ideeën en strategieën te komen. Je bent aanwezig om een beurs wanneer jij dat nodig vindt, ook als dit in het buitenland is. Je hebt zo’n vijf jaar aantoonbare en relevante ervaring in een communicatieve functie.

Wat wordt je geboden?
Een interessante en afwisselende functie binnen een heel dynamisch bedrijf, waar veel vrijheid en ruimte is voor eigen initiatieven en ideeën.
Een uitstekend salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast een stevig secundair pakket, waaronder een auto.

Wat kan je nu doen?
Als jij het bent wie wij zoeken, stuur dan vandaag nog je motivatie en voorbeelden van je werk. Dat kan naar Vincent Mispelblom Beyer: Vincent@flexfirm.nl

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)