Digital Designer

Digital Designer voor een bureau in Oost-Nederland

Wat wordt je geboden?
Een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Een prettige en inspirerende werkomgeving? Hier vind je het. Bij dit bureau krijg je de kans te werken op nationaal bekende accounts. Bij deze afwisselende functie hoort een marktconform salaris, en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (w.o. een goede pensioenregeling) en last but not least de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, interne bijeenkomsten etc.).

Waar kan je dat gaan doen?
Dit bureau is gevestigd bij Arnhem. Het is gespecialiseerd in retail, een aparte tak van sport in de communicatie. Hier werken art directors, copywriters, regisseurs, fotografen, decorbouwers, beeldbewerkers en stylisten; allemaal vakmensen die werken met state-of-the-art tools voor productie en postproductie. Gewerkt wordt er aan content, Motion Design, CGI, food- en fashion fotografie, lifestyle & interieur fotografie, stopmotion en e-commerce producties. Meestal in de inhouse studio’s, maar het kan ook op locatie.

Waar kan je dat gaan doen?
Dit bureau heeft meerdere vestigingen in Nederland. De hoofdvestiging is bij Arnhem. Het werkt als partner voor themabureaus en nationale en internationale adverteerders. Met een heleboel ervaring en ruim 100 mensen (verdeeld over 3 vestigingen) in dienst, wordt er dagelijks gewerkt aan de meest uiteenlopende producties. Het werk varieert van print, audiovisueel, fotografie en online. Het bedrijf heeft state-of-the-art studio’s, in house designers, DTP-ers, fotografen, producenten, front-end developers, postproductie, styling en decorbouwers tot haar beschikking. Het bureau groeit en heeft meer mensen nodig om al het werk te verstouwen.

Wat kan je bieden:

  • een teamplay-mentaliteit
  • de beheersing van Sketch, InVision, Photoshop, Indesign, Illustrator, Excel en Powerpoint
  • skills in typografie, conversiegericht denken, asset productie, Informatie architectuur, fotografie en illustratie, iconografie, wireframing, en animatie.

Opleiding en werkervaring:
Je beschikt over:

  • minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het creëren van online content;
  • actuele kennis van Indesign, Photoshop, Illustrator, Sketch, HTML5 en CSS;
  • ervaring met bekende CMS-systemen zoals Magento en WordPress en bent in staat snel processen en systemen eigen te maken;
  • actuele kennis van online en social tools op het gebied van contentstrategie en advertising.

Wat kan je nu doen?
Als jij het bent wie wij zoeken, stuur dan vandaag nog je motivatie en voorbeelden van je werk op naar Vincent Mispelblom Beyer: vincent@flexfirm.nl

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)