DTP-er Packaging

We zoeken een Packaging DTP-er voor een reclamebureau in Gelderland.

Wat wordt je geboden?
Hier staat je een baan met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten. Je komt te werken in een prettige en inspirerende werkomgeving met circa 100 collega’s. De afdeling creatie bestaat uit ongeveer 10 Art Directors en Vormgevers. In het portfolio zitten veel nationaal bekende accounts. Bij deze afwisselende functie hoort een marktconform salaris, passend bij de functie (afhankelijk van ervaring); prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling; en de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, interne bijeenkomsten etc.).

Wat kan je gaan doen?
Samen met de Art Director/Designer werk je aan de totstandkoming van nieuwe verpakkingen. Aanpassingen op bestaande verpakkingen doe je alleen, dat gaat je goed af. Je bent bekend met grafische drukprocessen en je maakt drukklare PDF’s. Je gaat zelfstandig functioneren, en krappe deadlines maken jou niet zenuwachtig. Je denkt mee met de vormgevers en werkt zeer nauwkeurig.

Waar kan je dat gaan doen?
Dit bureau heeft meerdere vestigingen in Nederland. Met meer dan 40 jaar ervaring wordt er dagelijks gewerkt aan de meest uiteenlopende producties. Het bedrijf heeft state-of-the-art studio’s, in house designers, DTP-ers, fotografen, producenten, front-end developers, postproductie, styling en decorbouwers tot haar beschikking. Het bureau groeit en heeft meer mensen nodig om al het werk te verstouwen!

Wat kan je bieden?

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, en een grafische opleiding gevolgd;
Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare relevante werkervaring;
  • Je weet een ontwerp te ontwikkelen en kunt dit ook vlot en secuur doorvertalen in diverse verpakkingslijnen;
Je hebt uitstekende kennis van Indesign, Photoshop en Illustrator;
  • Je bent nauwkeurig en kwaliteitsgericht en hebt goed creatief inzicht;
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband;
  • Je weet alles van de specifiek op packaging gerichte drukprocessen;
Je bent minimaal 32 uur p.w. beschikbaar;
En als laatste: woonachtig in de regio Gelderland.

Wat kan je nu doen?
Herken je je in het bovenstaande? Stuur dan je CV mét voorbeelden van je recente werk naar Vincent Mispelblom Beyer: vincent@flexfirm.nl

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)