DTP-er

We zoeken een DTP-er voor een reclamebureau in Gelderland.

Voor een snelgroeiend bureau met diverse vestigingen in Oost-Nederland zoeken wij een DTP-er.

Wat wordt je geboden?
Hier staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten. Je komt te werken in een prettige en inspirerende werkomgeving met meer dan 100 collega’s. De afdeling creatie bestaat uit ongeveer 10 Art Directors en Vormgevers. In het portfolio zitten veel nationaal bekende accounts. Bij deze afwisselende functie hoort een marktconform salaris, passend bij de functie (afhankelijk van ervaring); prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling; en de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, interne bijeenkomsten etc.).

Wat kan je gaan doen?
Ben jij creatief en heb je oog voor actiematige communicatieconcepten? Heb je passie voor opmaak en techniek? Ben je een secuur en heb je aandacht voor kwaliteit? Dan ben jij de DTP-er die we zoeken. Je bent bekend met de bureauwereld, grafische drukprocessen en je kunt drukklare PDF’s afleveren. Je kunt goed zelfstandig functioneren, bent stressbestendig en krappe deadlines maken jou niet zenuwachtig. Je denkt mee met de vormgevers en werkt zeer nauwkeurig. En last but not least: je bent gewend aan werken onder druk, en je hebt een goed aanpassingsvermogen.

Waar kan je dat gaan doen?
Dit bureau heeft meerdere vestigingen in Nederland. Het werkt als productiepartner voor themabureaus en nationale en internationale merken. Met meer dan 40 jaar ervaring en ruim 100 mensen in dienst, wordt er dagelijks gewerkt aan de meest uiteenlopende producties. De disciplines variëren van print, audiovisueel, fotografie en online. Het bedrijf heeft state-of-the-art studio’s, in house designers, DTP-ers, fotografen, producenten, front-end developers, postproductie, styling en decorbouwers tot haar beschikking. Het bureau groeit en heeft meer mensen nodig om al het werk te verstouwen! Het kan zijn dat je ook op het kantoor van één van de grote klanten werkt. Dat zal per week verschillen.

Wat kan je bieden?

  • Een MBO (of hoger) werk- en denkniveau, en een grafische opleiding gevolgd;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare relevante werkervaring;
  • Actuele kennis van Indesign,Photoshop en Illustrator (en liefst ook Sketch)
  • Een scherp oog voor kwaliteit;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat kan je nu doen?
Herken je je in het bovenstaande? Stuur dan vandaag nog je motivatie en voorbeelden van je werk op naar Vincent Mispelblom Beyer: vincent@flexfirm.nl

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)