Marketing Manager

Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek
naar een Marketing Manager

Dit is een plek waar je volledig tot bloei kan komen. Want je krijgt hier net zoveel verantwoordelijkheid als je aanpakt… en nog meer. Want initiatief wordt hier zeer op prijs gesteld, en daarmee kan je zelf je functie vorm en inhoud geven.

Locatie:
Nieuw Vennep

Verantwoordelijkheden:
Is Marketing Manager ben je deel van het Sales & Marketing Team, en werk je nauw samen met de Director Sales & Marketing en het team van Sales Managers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de internationale expansie van dit bedrijf.

Wat je gaat doen:
Het coördineren van marketing campagnes; het ondersteunen van Sales, door bv. het organiseren van beursbezoek; het schrijven van korte wervende teksten voor o.a. de website en social media; het onderhoud van SEO en GoogleAds; brand management en corporate identity; de creatie van marketing materialen.

Wat we van je verwachten:
Je hebt een relevante Bachelor; je hebt minimaal drie jaar ervaring in een commerciële en servicegerichte (marketing)omgeving; je spreekt vloeiend Engels en Nederlands; je hebt een flexibele opvatting van je werkuren en wilt best reizen. Daarnaast zien we graag initiatief, nieuwsgierigheid, creativiteit en enthousiasme over de vliegtuigindustrie!

Ben je enthousiast over deze kans?
Mail dan snel je motivatie en CV naar Vincent Mispelblom Beyer van Flexfirm: vincent@flexfirm.nl

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)