Operations Manager

We zoeken een Operations Manager voor een communicatiebureau in Amsterdam
Heb je al een paar jaar ervaring in het organiseren van communicatietrajecten? Als Traffic Manager, of Operations Manager? Dan kan dit nieuwe bedrijf je goed gebruiken!

Wat kan je gaan doen?
Een groot en wereldvermaard bedrijf is een afdeling gestart die zich bezig houdt met communicatie. De afdeling wordt snel opgebouwd en uitgebreid, en heeft behoefte aan mensen die de communicatietrajecten kennen. Daarnaast is er behoefte aan iemand die let op de interne financiën, en de bureauplanning op zich kan nemen.

Waar kan je dat gaan doen?
Deze grote onderneming is een vermaarde adviseur van grote spelers in de corporate wereld. Het kantoor is groot en voorzien van alle moderne gemakken. De communicatie-afdeling is in opbouw, met alle uitdagingen van dien!

Wat kan je bieden?
Je hebt zo’n vijf jaar relevante werkervaring opgedaan bij een reclamebureau of een in-house agency. Organiseren en regelen zit je in het bloed. Pionieren (en dus improviseren) vind je leuk, problemen zijn er om opgelost te worden. Je bent nauwgezet en houdt scherp overzicht. Je kan budgetten opstellen en deze bewaken.

Wat wordt je geboden?
Een heel afwisselende functie bij een solide bedrijf, die tóch avontuurlijk en afwisselend is. Hier heb je een plek in een snelgroeiend team, waarbij juist jij aan die groei kan bouwen!
Wat kan je nu doen? Als jij het bent wie wij zoeken, stuur dan vandaag nog je CV en motivatie naar Vincent Mispelblom Beyer: vincent@flexfirm.nl

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)