Project Manager

We zoeken een Project Manager voor een allround bureau in het Oosten van Nederland.

Wat kan je gaan doen?
Je gaat projecten begeleiden die via de Accountmanager bij jou komen. Het op tijd gereed krijgen van meerdere projecten binnen de organisatie van een reclamebureau: dat is je roeping. Folders, winkelmateriaal, advertenties en online-uitingen: allemaal bekend terrein. Ook je grafische kennis is goed, je kan klantencontact te onderhouden over de dagelijkse voortgang van de projecten, en je staat stevig in je schoenen. Je deed je ervaring bij voorkeur op bij een reclameomgeving.

Waar kan je dat gaan doen?
Dit bureau heeft meerdere vestigingen in Nederland. Het werkt als partner voor themabureaus en nationale en internationale adverteerders. Met een heleboel ervaring en ruim 100 mensen (verdeeld over 3 vestigingen) in dienst, wordt er dagelijks gewerkt aan de meest uiteenlopende producties. Het werk varieert van print, audiovisueel, fotografie en online. Het bedrijf heeft state-of-the-art studio’s, in house designers, DTP-ers, fotografen, producenten, front-end developers, postproductie, styling en decorbouwers tot haar beschikking. Het bureau groeit en heeft meer mensen nodig om al het werk te verstouwen.

Wat kan je bieden?
Je bent nu al enige jaren werkzaam in een vergelijkbare functie. Je weet wanneer je “nee” moet zeggen maar doet dat niet graag; daar ben je te servicegericht voor. Je technische achtergrond is goed. Dat geldt voor het grafische stuk, maar ook het prepress traject kan je doorgronden. Je weet hoelang een DTP-er nodig heeft voor haar werk. Plannen gaat je goed af!

Wat wordt je geboden?
Hier staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten. Je komt te werken in een prettige en inspirerende werkomgeving. De afdeling waar je mee werkt bestaat uit ongeveer 10 Art Directors en Vormgevers. In het portfolio zitten veel nationaal bekende accounts. Bij deze afwisselende functie hoort een marktconform salaris, passend bij de functie (afhankelijk van ervaring); prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling; en last but not least de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, interne bijeenkomsten etc.);

Wat kan je nu doen?
Als jij het bent wie wij zoeken, stuur dan vandaag nog je motivatie en voorbeelden van je werk. Dat kan naar Vincent Mispelblom Beyer: Vincent@flexfirm.nl

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)