Projectleider Live Communicatie

Live communicatie, de wereld van standbouw en beurzen, zit in de lift. Er verschijnen steeds mooiere en complexere stands, die jij kan helpen bouwen! Want we zoeken een

Projectleider Live Communicatie

Deze vacature is bij een bedrijf in Utrecht. We zoeken iemand die graag de leiding heeft over het realiseren van stands voor beurzen. Samen met de Accountmanager en de in-house studio werk je aan stands waarin cutting edge technologie verwerkt is. Juist door de toepassing van de nieuwste techniek loopt deze standbouwer voor de troepen uit.

Wie ben jij?
Je neemt je beslissingen graag zelf. Jij bent verantwoordelijk voor het op tijd en binnen budget afleveren van de stand, bij de beurs waar deze moet worden opgebouwd. Je onderhoudt hiervoor ook klantencontact. De wijze waarop, hoe, wie en wanneer: jij bepaalt het allemaal.

Om deze vacature goed te kunnen invullen, heb je een HBO-denkniveau. Je zit al zo’n vijf jaar in een Marcom-omgeving, en weet wat het is om eindverantwoordelijkheid over projecten te dragen. Je bent bekend met 3Dpresentaties, materialen en bewerkingstechnieken. Je hebt een commercieel gevoel, beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Geïnteresseerd?
Stuur dan snel je CV met een motivatie naar Vincent Mispelblom Beyer: vincent@flexfirm.nl

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)