Senior Digital Creative

Voor een gloednieuw bureau zijn we op zoek naar een Senior Digital Creative

Wat kan je gaan doen?
In het oosten van Nederland gaat een customer experience powerhouse van start. Een scale-up, gebed in een grotere organisatie. Met grote ambitie om relevante, resultaat- gedreven en realtime customer experiences te creëren.
Dit bedrijf wil het verschil maken door klantrelaties op te bouwen die persoonlijk, trefzeker en inspirerend zijn. Op basis van people based marketing combineert het strategie, design, content, data en automation. Met als glasheldere doel: consumenten op een relevante manier bereiken op de juiste plek en het juiste moment.
Dit bureau gaat van start met een klantenlijst waarop een mooie lijst met bekende nationale accounts staan. Er werken nu vier mensen, naar drie m/v versterking wordt gezocht. Om deze opdrachtgevers te helpen hun organisatie in te richten op basis van people-based marketing zoeken we voor dit bureau een ijzersterke Senior Digital Creative met ondernemersmentaliteit.
Jij bent degene die feilloos de kracht van creatie en science weet te combineren. Als Senior Digital Creative werk je aan datagedreven creatieve campagnes en content voor onze opdrachtgevers (voornamelijk retailers). Jij helpt hen de klantervaring te verrijken door middel van relevante content voor alle touchpoints en kanalen. Je bent je er van bewust dat de hedendaagse klantervaring gefragmenteerd is en een andere benadering nodig heeft dan voorheen.
Je concepten weet je met grote overtuiging aan de klant te presenteren. Vervolgens inspireer je collega’s en partners dit tot in de puntjes uit te voeren. Je houdt een scherp oog op het resultaat van jouw ideeën en stuurt bij waar nodig. “Test and adapt” is jouw motto.
Last, but not least: je levert graag je aandeel in de verder op- en uitbouw van dit bureau.

Wie jij bent:

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een senior positie binnen een creatief strategisch digital bureau;
  • Je hebt een digital first en hebt een datagedreven mindset;
  • Je bent schriftelijk en mondeling ijzersterk en hebt een flinke dosis overtuigingskracht;
  • Gevoel voor copy en voor compositie zit in je natuur
  • Je bent een natuurlijke probleemoplosser die beslissingen neemt en initiatieven prioriteert op basis van gegevens en feiten (in plaats van intuïtie en gevoel);
  • Je hebt een echte ondernemersmentaliteit en wilt alles weten van innovatie op het gebied van customer experience.

Wat kan je nu doen?

Als jij het bent wie wij zoeken, stuur dan vandaag nog je CV met je motivatie op naar Vincent Mispelblom Beyer: vincent@flexfirm.n

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)