Strategy Director

Voor een spraakmakend en buitengewoon creatief bureau zoeken we een

Strategy Director

Een mooie kans om je volledig te ontplooiien bij een onafhankelijk en opvallend anders bureau. Hier kan je werken aan activaties, reclame, strategische (her-)positioneringen, en identiteiten. Ook kan je hier meedenken bij het ontstaan van nieuwe producten. Afwisselender wordt het niet. En als je dan ook nog weet dat dit bureau in hartje Amsterdam zit, niet normaal creatief is én een open plek op de strategieafdeling heeft, naast een stevige groeiambitie… waar wacht je dan nog op?

Aandacht moet verdiend worden, niet afgedwongen met eindeloze herhalingen. Dat doet dit bureau met creativiteit, relevantie, emotie en daadkracht. Met merkbeloftes die wél waargemaakt worden. Met een team dat onorthodox denkt en daarmee kansen creëert.

Past dat bij jou? Hou je je graag bezig met conceptuele en strategische vraagstukken? Neem je de lead bij vernieuwende keuzes, en weet je je kanten daarmee te inspireren? Als je dan ook nog een groot netwerk hebt, waarmee je new business kan genereren, en onderzoeksbureaus en mediapartijen kan aansturen, dan ben jij degene die we zoeken.

Het zou fijn zijn als je zo’n 7 jaar relevante werkervaring hebt, liefst bij een communicatiebureau, en minimaal een HBO-denkniveau.

Spreekt dit je aan? Stuur dan snel een mail met alles d’r op en d’r aan naar Vincent Mispelblom Beyer: Vincent@flexfirm.nl

(Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen)