Werving & selectie

Netwerk van communicatie professionals

Het werven en selecteren van communicatieprofessionals die de communicatie naar een hoger niveau tillen. Dat is waar Flexfirm zich al ruim 20 jaar in specialiseert. Met veel plezier onderhouden wij ons brede netwerk van communicatiespecialisten, copywriters, art directors, strategen en account directors. We volgen hen in hun carrière, weten wat hun wensen zijn en begeleiden ze graag naar de volgende stap in hun loopbaan.

Het belang van een helder functieprofiel

Samen met onze opdrachtgevers kijken we naar het soort kandidaat dat voor hen het verschil kan maken. Met een helder functieprofiel op zak gaan we in gesprek met de kandidaten uit ons netwerk en maken we een selectie van mensen die met hun achtergrond, ervaring en ambitie naar een volgende stap van grote waarde kunnen zijn. Wat er van communicatiemensen verwacht wordt kan per organisatie erg verschillen. Om het werving en selectie proces te versnellen brengen wij dit graag direct goed in kaart. Dit kan ervoor zorgen dat de eerste gesprekken met de opdrachtgever extra tijd in beslag nemen maar uit ervaring blijkt dat dit de kans op een geslaagd eindresultaat enorm bevordert.

Flexfirm is meer dan recruitment

Het werving- en selectieproces stopt bij ons niet bij het voorstellen van goede kandidaten. Wij begeleiden de gesprekken tussen de opdrachtgever en de kandidaat zodat het zeker is dat alle wensen en verwachtingen van beide partijen worden besproken. Hierdoor is een match dan ook altijd een echte match! Daarbij coachen wij communicatieprofessionals die het belangrijk vinden zich te blijven ontwikkelen zodat ze het verschil blijven maken gedurende hun hele carrière.

Enthousiast geworden en een keer vrijblijvend sparren?
Neem contact met ons op voor een afspraak:

M: 06-54796251
E: vincent@flexfirm.nl